Ledig stilling

Ledige Stillinger i Moss Svømmeklubb

Vi søker nye svømmeinstruktører – er det deg?

Moss Svømmeklubb søker etter svømmeinstruktører ved svømmeskolen. Vi søker ungdom og voksne fra 16 år. Du trenger ikke ha svømmebakgrunn, men må like å jobbe med barn. Du får kurs og opplæring av oss.
Vi har undervisning 5 dager i uken fordelt på 3 basseng, og arbeidstiden varierer fra kl. 16:30 – 20:00 hverdager og 12:45 - 18:15 søndager. Det er spesielt hverdager vi trenger instruktører. Tiltredelse snarest.

Er dette noe du kan tenke deg, send en e-post til sverre@moss-svommeklubb.no

Vi søker hjelpetrener til våre Rekrutt- og Trenings-grupper

Moss Svømmeklubb søker etter hjelpetrener til våre Rekrutt- og Trenings-grupper. Vi søker ungdom og voksne fra 16 år. Du bør ha Videregående instruktør kurs eller tilsvarende kjennskap til svømming og like å jobbe med barn og ungdom. Har du ikke Videregående instruktørkurs, men har et brennende ønske om å bli svømmetrener - ikke nøl, men kontakt oss så tar vi en prat. Du får opplæring og kurs av oss.
Vi har trening 6 dager i uken fordelt på
2 basseng, og arbeidstiden varierer fra etter kl 18:30 hverdager og fra kl 07:30 lørdager. Tiltredelse snarest.

Er dette noe du kan tenke deg, send en e-post til sverre@moss-svommeklubb.no