Ledig stilling

Ledige Stillinger i Moss Svømmeklubb

Assisterende Svømmeskoleansvarlig

Moss Svømmeklubb søker etter assisterende Svømmeskoleansvarlig som brenner for svømmeopplæring.  Dette er en nyopprettet stilling for å håndtere den store veksten vi har hatt i klubben etter pandemien. Stillingen er i utgangspunktet en 80% stilling, men økes ved økende aktivitet.

Les mer i den fullstendige stillingsutlysningen ... Moss SK søker assisterende Svømmeskoleansvarlig

Svømmeinstruktør – er det deg?

Moss Svømmeklubb søker etter svømmeinstruktører ved svømmeskolen.  Vi søker ungdom og voksne fra 16 år.  Du trenger ikke ha svømmebakgrunn, men må like å jobbe med barn.  Du får kurs og opplæring av oss.
Vi har undervisning 5 dager i uken fordelt på 3 basseng, og arbeidstiden varierer fra kl. 16:30 – 20:00 hverdager og 12:45 - 18:15 søndager.  Det er spesielt hverdager vi trenger instruktører.  Tiltredelse snarest.

Er dette noe du kan tenke deg, send en e-post til sverre@moss-svommeklubb.no

Hjelpetrener til våre Rekrutt- og Trenings-grupper

Moss Svømmeklubb søker etter hjelpetrener til våre Rekrutt- og Trenings-grupper.  Vi søker ungdom og voksne fra 16 år.  Du bør ha Videregående instruktør kurs eller tilsvarende kjennskap til svømming og like å jobbe med barn og ungdom.  Har du ikke Videregående instruktørkurs, men har et brennende ønske om å bli svømmetrener - ikke nøl, men kontakt oss så tar vi en prat.  Du får opplæring og kurs av oss.
Vi har trening 6 dager i uken fordelt på 2 basseng, og arbeidstiden varierer fra etter kl 18:30 hverdager og fra kl 07:30 lørdager.  Tiltredelse snarest.

Er dette noe du kan tenke deg, send en e-post til sverre@moss-svommeklubb.no